Diskuse

Nové blogy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Dost drsné. Blogy zatím vyvolávají dojem Windows Vista ;-D

1 0
možnosti
PK

P71a70v88e76l 29K69u24l71a

24. 2. 2015 22:26

Proti tomu byly Visty zlaté :-)

0 0
možnosti
MN

Opravdu to v dnešní době trvá tak dlouho, než se doprogramuje přehled blogů tak, aby se daly filtrovat podle karmy, čtenosti a nedej bože, že by bylo možné blogy filtrovat také podle časového náběhu nebo podle autora?

A to ještě navíc tak, aby bylo na obrazovce naráz vidět třeba prvních 30 blogů filtru a nemuselo se listovat 10 obrazovek zpátky, aby člověk pracně dohledal blog z včerejšího večera?

Už jste si všimli, že ta současná filtrace blogů podle "čítanosti" je úplně, ale úplně na nic? Že ukazuje "čítanosť" jen v daném období, tj. např. 3 dny, ale neukazuje celkovou "čítanosť" za dobu trvání blogu? Tím například blog, který byl napsán před 14 dny a má celkovou čtenost 40.000 pak v posledních 3 dnech padá dolů, protože se už přečetl za tuto dobu jen 2000x.

Jestli na to vaši programátoři nestačí, proč si na to nenajmete externího ajťáka?

0 0
možnosti
JK

No upřímně řečeno "čítanost" za určité období je podstatně smysluplnější než celková "čítanost". Protože se ten žebříček alespoň mění průběžně a je tak aktuální, resp. zobrazuje aktuálně nejčtenější blogy a nestane se tak, že se tam některé blogy zobrazují až neúměrně dlouho.

0 0
možnosti
JP

Hlavní je, aby už letos konečně vyhrál pan Vladimír Kroupa, vše ostatní je nepodstatné. Hezký den! ;-D

3 0
možnosti
Foto

... a právě proto je nejdůležitější, aby vše správně fungovalo.:-)

2 0
možnosti
Foto

Proč bez urážky? Je to jen konstruktivní připomínka a nejen sama, komu HTML chybí. Když se budeme bavit o tom, co je potřeba a co ne, tak konec konců potřeba není nic, a záleží jen na vás pokud ji vezmete v úvahu nebo ne.

0 0
možnosti
Foto

HTML mi vyhovovalo, protože jsem fotky nejdříve třídila na rajce.net. Zkoušela jsem, jak budou vypadat po zmenšení (některé to dorazí, jiným naopak pomůže) a jestli k sobě vzájemně budou ladit. Vesele jsem je přehazovala přenášením celých řádků (např.:  <tr>

<td>

<div><a href="http://moudrasek.rajce.idnes.cz/vlocky_a_snih/#P1680773x.jpg"; target="_blank"><img src="http://www.rajce.idnes.cz/re/moudrasek/vlocky_a_snih/630.630/P1680773x.jpg"; border="0" /></a></div>

 </td>

</tr>)

Číslo fotky jsem vyhledávala pomocí ctrl F.

0 0
možnosti
Foto

Jo a kdyby měl někdo zájem, objevit se jmenovitě v tomto článku http://sisa.blog.idnes.cz/c/449670/zanadaval-jsem-si-na-nove-blogy-a-hned-mi-je-lip.html neni problém, rád doplním a budu aktualizovat, jen mi napište svůj prohřešek, případně samochválu:-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud tápete nad kliknutím...vytvořit galerii...a jak tento institut prakticky použít, nevěšte hlavu ani já to nevím.:-):-)ale moje vzdělání se povětšinou odvíjí od samostudia. Pokud se mi to podaří zjistit, za mírný poplatek poradím.8-o:-)

0 0
možnosti
Foto

tu galerii musíte hned vložit do článku

0 0
možnosti
JH

Jsem zklamaná, dříve jsem sledovala blogy převážně z rubriky politika, teď se musím prohrabávat jakýmsi pelmelem, vlastně nemusím!  Rozhodně tento nový systém ztratil na přehlednosti a atraktivitě.

0 0
možnosti
Foto

Politiku najdete pod "Svět kolem nás" (společně s Ekonomika, Média, Sport, Společnost, Životní prostředí, Věda).

2 0
možnosti
BK

Mám jeden dotaz: Zobrazuje se ještě někde blogerovi, kolik má jeho článek hlasů, nebo ne?

1 0
možnosti

to už ne, jen celkové číslo karmy, ovšem někdo sem dal tabulku, podle které se to dá zhruba ten počet hlasů vypočítat, jo byl to kolega Pražák:

http://janprazak.blog.idnes.cz/c/449530/vypocet-hlasu-z-ctenosti-a-karmy.html

1 0
možnosti
Foto

Pokud by to bylo jen trosku mozne, vratte nam moznost upravovat blog v HTML. Blogy tak budou pestrejsi.

4 0
možnosti
Foto

Bez urážky, ale na vašem blogu jsem nenašel nic, k čemu by bylo třeba editovat html. Stejně jako na 99 % zdejších blogů.

0 1
možnosti

Není někdo bystřejší, sám mám totiž problémy s hledáním v archivu, kde už nejde jako dřív hledat něco jen u jednoho blogera - a taky mi už nejde poslat odkaz na jakýkoliv blog, nevíte někdo jak se t o teď dělá? Díky.:-)

1 0
možnosti
Foto

dělám, že tady nejsem:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1712x
Jsem projektový manažer iDNES.cz, tedy dělám tu převážně neviditelnou práci drobných změn webových stránek. Dříve jsem pracoval jako grafik a novinář. Prošel jsem velkými i malými vydavatelstvími, lámal jsem noviny a pomáhal navrhovat oděvy.

Seznam rubrik