Diskuse

Nové blogy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty do divadla, já do přírody, výhodou je, že jsme daleko dříve oblečeni...i když...právě jisté zpoždění registruju....:-)

2 0
možnosti
LN

...dobrý den....mám jeden dotázek....

..v administraci se mi v levém sloupku objevuje údaj..."Zprávy (4)"...ale ať pátrám jak pátrám...žádné zprávy nikde neobjevuji....proč že to...???

0 0
možnosti
Foto

Cituji text, který obsahuje i odpověď na Vaši otázku: "Jinak to, že se vám u zpráv zobrazuje malé číslíčko 3 nebo 4 - a v inboxu nenajdete nic, je chyba, o které víme. Zaujalo nás se mění se 24 hodinovým zpožděním (sme.sk to tak má nastaveno a líbí se jim to, nevěděli jsme, my to tak nechceme a změníme)."

0 0
možnosti
Foto

Když to tu zpětně pročítám a přidám k tomu rozhořčené reakce některých kolegů blogerů v jejich článcích na toto téma a diskusních stálic pod jejich blogy, skoro to vypadá, jak kdyby mít blogy pro jedny a mít možnost pod články diskutovat pro druhé bylo nějaké další socialistické základní lidské právo, na které je zástupci obou skupin uplatňován nárok. :-)

0 0
možnosti
Foto

evidentně nemáš nic kloudného na práci:-)

2 0
možnosti
TH

Jo a ještě by to chtělo odkazy na jednotlivé diskuzní příspěvky a v menu uživatele je moci vypsat a prokliknout se a třeba si přečíst odpovědi. Projíždět celé diskuze o XXX stránkách je fakt naprd:-)

1 0
možnosti
TH

Diskuze do nějakého rámečku, takhle jsou naprosto nevýrazně ztraceny mezi "dalšími články"

1 0
možnosti

Ne že by to bylo důležitý, ale když už se tedy ladí, měl bych dotaz, čím je způsobeno to, že se občas i nejvíc doporučovaný příspěvek vůbec neobjeví v žebříčku po příkazu zobrazit Doporučované? Docházelo k tomu dřív, a dochází k tomu i teď.

0 0
možnosti

Já bych měla jednu zásadní otázku, na kterou autor v článku neodpověděl - ač zaznívala u většiny připomínek: Proč se nový systém nenajel až po celkovém dokončení všeho potřebného (např. rubriky Nejčtenější, vyhledávání podle karmy atd, atd.)?? Že by to v iDnes fungovalo jak za socíku - aby byly prémie za dodržení termínu, spustí se nehotový projekt? Jiný důvod mě totiž opravdu nenapadá;-D

1 0
možnosti
Foto

Zásadní? A není to jedno? Co se fakticky změní na funkci, když byste znala odpověď? ;-) Lidi neblbněte a nechte je v klidu dodělat to, co je nutné.

0 0
možnosti
PK

P87a93v29e92l 10K45u57l74a

21. 2. 2015 11:50

Už to chodí !!!!!! Smázli mi příspěvek !!!!!!;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

Nedivím se, když se neumíte chovat v cizím obýváku. ;-)

0 2
možnosti
Foto

Ankety nebudou? :-)

2 0
možnosti
Foto

Zdravím, budou, ale až v druhém kole. Museli jsme systém převzít cca 1:1, sofistikace podle našich představ až postupně.

2 0
možnosti
PK

Měl bych ještě jeden dotaz. Když někdo vloží do blogu galerii, dá se na ní kliknout, objeví se spousta obrázků, to je bezvadný. Ale když se pak z tý galerie chci vrátit, tak mě to hodí na hlavní stránku blogů. A to nechci, rád bych se vrátil zpátky na článek. Budete to řešit, nebo je to takhle "by design"?

2 0
možnosti
Foto

Ano, musí to fungovat, jak píšete. Zkoušel jsem, a funguje. Pokud někde ne, prosím o link konkrétního článku na admin.blog@idnes.cz

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1712x
Jsem projektový manažer iDNES.cz, tedy dělám tu převážně neviditelnou práci drobných změn webových stránek. Dříve jsem pracoval jako grafik a novinář. Prošel jsem velkými i malými vydavatelstvími, lámal jsem noviny a pomáhal navrhovat oděvy.

Seznam rubrik