Diskuse

Změna bydliště? Načerno snadno, oficiálně těžko

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

belgian chocolate

22. 7. 2008 19:48
a k čemu je vůbec trvalý pobyt?

je spousta zemí, kde taková věc vůbec neexistuje. kde bydlím, po tom nikomu nic není, a když mi někdo chce psát, dám mu adresu třeba do kanceláře nebo na poštovní schránku.

0 0
možnosti

Václav Kohout

22. 7. 2008 17:20
Trvalý pobyt je přežitek

Naprosto Vás chápu co prožíváte. Já jsem během deseti let několikrát změnil bydliště (asi 7x) ale pokud bych to chtěl učinit i zápisem do občanky, tak to bych už asi dávno měl zajištěn dlouhodobý pobyt v Bohnicích:-) Načerno můžete bydlet hned, ale oficiálně nikoliv. Jak by byl pro občana [>-] život jednoduší pokud by stačilo úředníkovy nahlásit kde se skutečně zdržuji bez toho abych potřeboval k tomu, div málem vzorek stolice;-D Myslím, že pokud by to bylo snadnější, asi by se stát divil jak se jim lidi často přesouvají po republice!

0 0
možnosti

jaruca

22. 7. 2008 18:38
Re: Trvalý pobyt je přežitek

nabourali byste statistiky a povědomost, že český národ nerad hne prdelí :)))

0 0
možnosti

zcek

22. 7. 2008 17:05
síla

To máte pravdu, kolego. Přihlásit se k manželovi do bytu jako zákonná žena není žádná sranda. Musíte prokázat, že jste svoji, že byt je jeho, že souhlasí, že tam budete jako manželka bydlet, musí s tím souhlasit zbytek baráku, možná do Moskvy bychom ještě mohli zavolat. A ten portál s tím gov.portal nebo portal.gov, hlavně si nezjišťujte, kolik vytvoření těch pár filtrů a kolonek stálo, nebo vás trefí;) (několik desítek mega. Možná já bych to udělala za pár litrů. ale co je levné, to nechceme, na tom se nedá dost naúplatkovat a rozdělit si bokem)

0 0
možnosti