Diskuse

Nové blogy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Famfula!!!

Famfula, jak to chodí?

1 0
možnosti
FS

Chodí to dobře, ale neseje to.

3 0
možnosti
FS

A víte, co je taky prima, pane Kocourku? Že jste takovej pohlednej. Ve všech diskusích vpravo je vás vidět.

A teď si představte, vy nevděční blogeři, že by tam byl místo toho Hermánek nebo Cvalín, ha? A to vše díky těm novým změnám. R^

2 0
možnosti
JM

Dobrý den,

jaký má smysl možnost nastavení velikosti písma v článku, když nejde nastavit v perexu?

0 0
možnosti
Foto

Nepatřím k iDnesu, pokusím se však odpovědět za iDnes. Většina článků projde hlávní stránkou blogů blog.idnes.cz, tam se zobrazují i perexy. V zájmu jednotnosti je jistě dobré, když všechny perexy mají stejnou velikost písma.

Jistě by to šlo udělat i jinak. Tj. aby velkost písma perexu byla volitelná. Tak by se perex zobrazoval v otevřeném článku. V přehledech by však systém konvertoval perex na perex standardní velikostí písma, tj. jinými slovy zobrazoval by perex se standardní velikostí písma. To by jistě bylo možné udělat, stálo by to však zase nějakou práci navíc. Prozatím to dle mne není tak důležité, nemá to prioritu.

1 0
možnosti
Foto

Pár připomínek k novým blogům.

Chápu, že přechod na nový systém není jednoduchý, ale z mého pohledu se to zhoršilo.

Zmizela možnost editace v html, tedy způsob, jak psát články z mobilu. Okénko, do kterého se nyní píše text je malé a nejde zvětšit. Nedá se tedy v textu "listovat". Odstavce, přesto, že v zadávaném textu jsou patrné, po uložení jaksi nejsou a výsledný text je jednolitý, málo přehledný. Odstavce jsou nahrazeny obdélníkem v textu. A hlavně, z mobilu vůbec nejde přidávat obrázky k blogu. Vždy po stisknutí tlačítka vybrat soubor to vyhazuje kamsi na hlavní stranu adminské části.

Přesto, že mi nový systém signalizuje nové zprávy, po zadání došlých zpráv je pusto a prázdno.

Z mého pohledu se tedy systém rapidně zhoršil. Půjde to v dohledné době nějak napravit? Dnes spousta lidí využívá smartphony a zdá se, že nový systém na ně zapomněl. Budu rád, když iDnes udělá vše pro oboustrannou spokojenost, protože nynější stav je katastrofa.

1 0
možnosti
Foto

Nejste jediný, kdo po tom touží. Zkusíme to vyladit aspoň pro nejdůležitější přístroje. V našem vlastním redakčním systému to také zkoušíme a je to dost obtížné, nejsou to úplně standardní prohlížeče.

0 0
možnosti
FP

Píšete: "Kam zmizelo Zaujalo vás (žebříček karma2)?

Slovenská strana v ní nepokračuje, pro nás je třeba ji doprogramovat. Nebylo možné to stihnout do spuštění."

Tak tohle nechápu. Já bych to nejdříve dodělal a pak spustil. Když nejdříve určíte den spuštění, a pak to doděláváte, tak se nesmíte divit.

2 0
možnosti
FP

Jak se svěřil jeden sovětský papaláš: "Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky." Tady sice ještě "vždycky" nelze uplatnit, protože je to poprvé, ale jsem si jistý, že i podruhé a potřetí by to dopadlo stejně.

1 0
možnosti
ND

Spousta komentujících se chová, jakoby idnes byla placená od blogerů a podle toho nadává na nový systém. Idnes je majitel parcely, jejichž části bezplatně poskytuje blogerům, aby měly kde psát svá moudra. Tito se pak cítí jako kingové a podle toho si stěžují. To, že má z toho idnes přijmy z reklamy může být blogerům pumpička. Komu se to nelíbí, může jít jinam. Jinak majitel serveru si může vymyslet co chcel. Však si ten systém sedne a lidi si zvyknou, časem se to dopiluje, tak vo cogo?;-D

2 4
možnosti
Foto

Jedná se o portál iDnesu, tak zde skutečně především iDnes v rámci českých zákonů rozhoduje o tom, jaká zde budou pravidla. Co se blogů týče, tak jde o výměnný obchod. iDnes úmožňuje blogerům zdarma zde publikovat a blogeři zde zdarma píší články. Při každé spolupráci je třeba se dohodnout, nalézt kompromis a pokud možno vyhovět oběma stranám. O což se iDnes i většina blogerů naštěstí snaží, jinak by to ani nešlo.

2 0
možnosti
IB

I83v92o 44B21o28u74š52e

20. 2. 2015 16:19

Zavedte uz konecne antikarmu.

2 0
možnosti
MK

Vážený pane, pokud  byste byl zaměstnán v nějaké (normální)  firmě, tak byste za takhle odvedenou práci dostal na hodinu padáka a byl byste rád, kdy vám škodu nepředepsal zaměstnavatel k náhradě;-D

4 2
možnosti
MB

V každej normálnej firme sa počíta s nábehom a odlaďovaním. A nikto tam nedostáva na hodinu výpoveď. Jedine, že by ste pracoval v nejakej "normálnej" firme.

1 0
možnosti
PK

Já jsem hrozně rád, že vás váš vlastní článek zaujal, dokonce na prvním místě ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já si ho do výběru nevytáhl :)

Jan Dvořák navrhoval, že to napíšeme na informační blog. Jednak jsme se do něj ještě nedávno nemohli dostat (i nás dostihly změny), jednak jsem změny řídil já a nebojím se čelit kritice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1712x
Jsem projektový manažer iDNES.cz, tedy dělám tu převážně neviditelnou práci drobných změn webových stránek. Dříve jsem pracoval jako grafik a novinář. Prošel jsem velkými i malými vydavatelstvími, lámal jsem noviny a pomáhal navrhovat oděvy.

Seznam rubrik